Det er ikke få ganger folk tror jeg sier «brasiliansk boksing» – istedenfor voksing.

Brasiliansk voksing er intimvoksing hvor man tradisjonelt fjerner alt håret nedentil, det vil si bak i rumpen, på kjønnsleppene og foran med bikinilinjen. Likevel kan du velge selv om du ønsker å fjerne alt, eller om du vil beholde litt hår, for eksempel  en trekant eller en stripe.

Smerte?

Ja, det er vondt, men smerten er veldig kortvarig og varer som regel bare i det halve sekundet når du river ut hårene. Og det er verdt det! Les: Smertelindring ved brasiliansk voksing.

Flaut?

Det du kan tenke på er at hun som utfører brasiliansk på deg har sikkert utført flere hundre hvis ikke flere tusen brasilianske og har kanskje opptil ti kunder om dagen. De er som regel veldig flinke til å skravle så du glemmer raskt hva det er du driver med.

Forberedelser?

Det er egentlig ikke så mye du trenger å tenke på bortsett fra at du må ha ”spart” hårene dine i minst 2 uker før du skal vokse deg. Men det er noen tips som er greie å vite:

  • Det lureste tidspunktet for brasiliansk voksing er rett etter du er ferdig med menstruasjonen (hvis du har den) For da vil du etterpå ha 2 fantastiske uker uten hår, litt mer i tredje uken og en del mer hår i fjerde uken, men da har du også fått menstruasjonen igjen, så da gjør det ikke så mye. Les: Myter om brasiliansk voksing
  • Det er lurt å  peele (skrubbe) området som du skal vokse dagen før, slik at hår som ligger under huden kommer frem, og blir lettere fjernet når du blir vokset.
  • Hvis du har veldig lange hår, kan det bli ekstra smertefullt når du vokser deg, men hvis du har tenkt å klippe hårene, er det veldig viktig at hårene ikke blir for korte, og det kan fort skje når man bruker saksen. Er hårene for korte, får ikke voksen nok tak i hårene til å fjerne dem. Vær veldig forsiktig med saksen, ikke la hårene bli kortere enn 0,5cm,  barber deg 2 uker før, eller bare la det være langt.
  • Skal du på ferie, er det best å vokse seg dagen før man skal dra. Hvis man vet når man skal ha en ferie hvor du skal f.eks bruke bikini, kan du godt planlegge dette noen måneder før. Du setter opp en time til voksing dagen før du skal på ferie, og så teller du deg bakover og booker timer ca hver 4 uke før ferien.
  • Ikke kle deg i undertøy som gnisser mot underlivet
  • Hvis du går på medisiner som gjør huden din tynnere og skjørere kan du ikke vokse deg på 2 mnd etter du har sluttet med denne medisinen
  • Det finnes kremer som skal hjelpe som lokalbedøvelse, de kjøpes på apoteket og smøres på området 1,5 timer  for behandlingen. Les: Smertelindring ved brasiliansk voksing