Det å gå til en som vokser mye, er alfa omega på hvordan opplevelsen av behandlingen vil være. Det er veldig store forskjeller. Gjør gjerne research på nettet for å finne ut hvor de har mye erfaring.

Langt hår?

Bortsett fra ”hvor lenge og hvor ofte du har vokset deg” er lengden på hårene det som utgjør den største forskjellen på hvor vond voksingen er. Hvis hårene er veldig lange, kan det lugge mye mer enn hvis hårene er 0,5 – 1 cm . Det beste er derfor å barbere seg to uker før du skal vokse deg. Mange tyr til saksen rett før man skal vokse seg, men pass på at du ikke klipper hårene for korte, det er et problem en vokser ofte får og kan da ikke fjerne disse hårene.

Smertestillende?

Det finnes Ibux krem, Embla krem og vanlig Paracet. Kremene bør du ta 1,5 timer før behandlingen for full effekt, men det er begrenset hvor mye det hjelper.

Smerten?

Smerten ved brasiliansk voksing er intens, men veldig kortvarig, den varer bare i det ½ sekundet da håret blir revet ut, når man vokser f.eks leggene er ikke smerten så intens, men som regel svir det litt mer i etterkant, i forhold til når man har tatt brasiliansk.

Pingle eller er smerten forskjellig?

Smerte oppleves veldig forskjellig! Noen kan ligge helt rolig og de synes det ikke er noe særlig, mens andre hyler og vrir seg av smerte. De tre forskjellige nervene kjenner  varme-kulde, berøring eller smerte. Det er tydelig at noen har mer av smertenervene enn andre, men hos de aller fleste går voksingen veldig greit og man synes det er veldig verdt det ☺ Ofte vil de som er rødhåret eller har varm blondfarge dessverre kjenne smerten sterkere.

Smerte ved pinsettbruk!

Etter man har vokset, går hudpleieren over med pinsetten og napper ut de hårene som ikke ble med voksen. Når man vokser seg jevnlig synes de aller fleste at pinsettnappingen er det verste.

Det er fordi smerten er mye mer konsentrert og kjennes veldig irriterende ut.

Har det noe å si hvor man er i syklusen, er det forskjellig smerte?

De aller fleste synes det er mest vondt rett før menstruasjonen og under. Det er best å vokse seg rett etter man er ferdig med mensen.

Er det vondere å vokse når man er gravid?

De fleste vil lengre ut i svangerskapet synes at det blir vondere å vokse, man blir også hoven på leppene og vi anbefaler at man går litt hyppigere når  man er gravid, kanskje hver 3.uke.

Hvor er det man kjenner smerten mest?

Det er på oversiden av klitoris, der hvor det er tettest med hår, mange tror det er mest smertefullt på kjønnsleppene, men jo lengre vekk fra klitoris du er jo mindre vondt,  i rumpen kjennes veldig lite smerte.